ποιοί είμαστε

ποιοί είμαστε

Το 1999, ο Νίκος Παντερμαράκης γνώρισε τον Κώστα Κεαλάρ και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στήνοντας μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής βίντεο στο Ηράκλειο Κρήτης. Με ιδιαίτερα δυνατή εμπειρία και υψηλές τεχνικές δεξιότητες στο κομμάτι των τηλεοπτικών παραγωγών, οι δυο φίλοι και συνεργάτες έβαλαν μπρος, στήνοντας τον πυρήνα μιας πολυσύνθετης και πολυμήχανης ομάδας.

Το πιο δυνατό σημείο μας στην eyeQ είναι η ομάδα και οι άνθρωποι μας: κατεβάζουμε ιδέες, συγγράφουμε σενάρια, κάνουμε παραγωγή, επιμελούμαστε καλλιτεχνικά και αισθητικά την εικόνα και βρίσκουμε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει.

H eyeQ έχει μια σημαντική παρουσία στο κομμάτι του video στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Βρίσκεται πίσω από μια πληθώρα τηλεοπτικών παραγωγών που έχει σκηνοθετήσει και φέρει εις πέρας, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha, ANT1 και Star και έχει συνεργαστεί με όλα τα τοπικά κανάλια της Κρήτης (ΚΡΗΤΗ TV, Creta channel, κ.ά.)


μέσα από τα μάτια μας

H eyeQ θέλει να πει ιστορίες μέσα από τις ταινίες της.
Ιστορίες μικρές ή μεγαλύτερες, απλές ή πιο πολυσήμαντες. Ιστορίες που βρίσκουμε μέσα σε οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας. Μια λέξη, ένας τόπος, πρόσωπα και προϊόντα.
Η κάθε δουλειά θέλει τη δική της προσέγγιση και το κάθε project έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Όλα όμως γίνονται ‘δικά μας’ και ολοκληρώνονται με επιτυχία, όταν λειτουργούμε ομαδικά και με ενθουσιασμό. Μαγική λέξη: η ενσυναίσθηση. Μπαίνουμε στη θέση του άλλου, είτε είναι ο πελάτης, είτε ένα από τα μέλη της ομάδας. Δρούμε με επαγγελματισμό αλλά είμαστε ‘ανθρωπένιοι’ στο φουλ.


η ομάδα μας

Διαφέρουμε γιατί είμαστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Ο σκηνοθέτης Νίκος Παντερμαράκης επιμελείται πάντοτε -ακόμη και το πιο μικρό γύρισμα- δίνοντας έτσι την επαγγελματική, σκηνοθετική του ματιά στο κάθε project.
Ανάλογα όμως με το budget και τις ανάγκες της κάθε παραγωγής, μπορούμε να μεταμορφωθούμε από μικρή, διακριτική ομάδα, μέχρι μια μεγάλη, εξαιρετική και ολοκληρωμένη ομάδα (υπερ)παραγωγής που αυτο-συντονίζεται και λαμβάνει δράση.