ποιοί είμαστε

ποιοί είμαστε

Η eyeQ ιδρύθηκε το 2000 από τον Νίκο Παντερμαράκη και τον Κώστα Κεαλάρ, ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τηλεόρασης.

Η eyeQ ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας σε βίντεο και πολυμέσα.

Ο συνδυασμός της δημιουργικότητας, της καλής οργάνωσης και των άριστων τεχνικών γνώσεων με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, συμβάλουν στην πραγματοποίηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών παραγωγής, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κοστολόγιο.

Η eyeQ με την δημιουργική προσέγγιση, την συγγραφή σεναρίου, την σκηνοθεσία, το γύρισμα μέχρι και την τελική επεξεργασία ήχου και εικόνας, καλύπτει τις ανάγκες του κάθε πελάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην δημιουργία ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών, διαφημιστικών spot, και εταιρικών βίντεο.

H eyeQ έχει υλοποιήσει παραγωγές σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, STAR, ΑΝΤ1) καθώς και σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ΚΡΗΤΗ ΤV, CRETA CHANNEL, ΚΥΔΩΝ) .

μέσα από τα μάτια μας

H eyeQ θέλει να πει ιστορίες μέσα από τις ταινίες της.
Ιστορίες μικρές ή μεγαλύτερες, απλές ή πιο πολυσήμαντες. Ιστορίες που βρίσκουμε μέσα σε οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας. Μια λέξη, ένας τόπος, πρόσωπα και προϊόντα.
Η κάθε δουλειά θέλει τη δική της προσέγγιση και το κάθε project έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Όλα όμως γίνονται ‘δικά μας’ και ολοκληρώνονται με επιτυχία, όταν λειτουργούμε ομαδικά και με ενθουσιασμό. Μαγική λέξη: η ενσυναίσθηση. Μπαίνουμε στη θέση του άλλου, είτε είναι ο πελάτης, είτε ένα από τα μέλη της ομάδας. Δρούμε με επαγγελματισμό αλλά είμαστε ‘ανθρωπένιοι’ στο φουλ.


η ομάδα μας

Διαφέρουμε γιατί είμαστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Ο σκηνοθέτης Νίκος Παντερμαράκης επιμελείται πάντοτε -ακόμη και το πιο μικρό γύρισμα- δίνοντας έτσι την επαγγελματική, σκηνοθετική του ματιά στο κάθε project.
Ανάλογα όμως με το budget και τις ανάγκες της κάθε παραγωγής, μπορούμε να μεταμορφωθούμε από μικρή, διακριτική ομάδα, μέχρι μια μεγάλη, εξαιρετική και ολοκληρωμένη ομάδα (υπερ)παραγωγής που αυτο-συντονίζεται και λαμβάνει δράση.